Presentatie bouwplannen en restauratie Nicolaaskerk Dwingeloo.

Veel mensen vragen hoe het staat met de bouwplannen. Graag hadden we dit op een avond met alle kerkleden aan u willen voorleggen in de Nicolaaskerk. Ook overige inwoners van het dorp waren welkom geweest op een presentatieavond. Edoch, het coronavirus en de maatregelen die daar mee te maken hebben gaven ons geen mogelijkheid om dit te gaan organiseren. De bouwcommissie van de Nicolaaskerk wil toch graag de plannen met u delen.  Om u op de hoogte te brengen hebben we een digitale presentatie gemaakt. Onze architect zal u laten zien en vertellen hoe de restauratie, inrichting en verbouw van het kerkgebouw eruit gaat zien.

Vanaf 10 maart kunt u via www.Kerkdienstgemist.nl   de presentatie zien.

Ook op de website van de Stichting Sint Nicolaaskerk Dwingeloo www.sintnicolaaskerk.nl  kunt u dit filmpje gaan bekijken.

Binnenkort zal er ook in de media aandacht voor onze plannen komen.

De commissie bestaat uit een vertegenwoordiging van de kerkenraad, college van kerkrentmeesters en de Stichting Sint Nicolaaskerk. Leden van de bouwcommissie: Roelof Bolding, Jacomijn Coumou, Coby Janssens, Arie de Muij, Gert Jan van Muijen en George de Roo.