Kerkdiner’ op vrijdag 20 maart om 18.30 uur in de Pancratiuskerk te Diever.

In Dwingeloo had men de traditie om als gemeenteleden eens per jaar met elkaar te eten. In het kader van samen op weg, was Diever vorig jaar uitgenodigd om ook aan te schuiven. Het was een zeer geslaagde, gezellige avond in de Nicolaaskerk en Diever pakt de draad nu op! We gaan samen met de Dwingelders eten in de Pancratiuskerk! Het principe is dat ieder iets te eten meeneemt, het mag een voorgerecht, hoofdgerecht of toetje zijn, voor 4 personen is voldoende!! Ook neemt ieder een eigen soepkom / bord / nagerechtschaaltje / bestek en glas mee. U mag ook iets te drinken meebrengen; voor wat frisdrink en rode/witte wijn en koffie/thee wordt gezorgd. Om de avond nog meer glans te geven, mag u ons verrassen met een verhaaltje, gedicht, lied of muziek.

U kunt zich t/m maandag 16 maart aanmelden, we horen dan graag wat u denkt te maken (zodat we kunnen voorkomen dat ieder soep meeneemt), of u mogelijk iets wilt voordragen,-lezen en of u eventueel vervoer nodig heeft.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent iets te kokkerellen, bent u evengoed van harte welkom, de ervaring leert dat er altijd in overvloed te eten is en hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus ieder is van harte uitgenodigd om naar deze gezellige en smaakvolle avond te komen! U kunt zich opgeven bij:

Coby van Muijen: 06-20246189 / Rianne Jansen: 06-41992269

Betsie Ruiterkamp: 0521-551407 / Annie Mulder: 0521-551430

De commissie Vorming en Toerusting van de hervormde kerken Diever en Dwingeloo, zal de film “As it is in Heaven” op woensdag 4 maart om 19.30 uur in de Nicolaaskerk vertonen (135 min). Iedereen is hartelijk welkom.

Pasen | Kom je ook (weer) naar de zondagsschool?

1 maart – 12 april

Samen op weg. Dat gaan we doen tijdens de zondagsschool in aanloop naar Pasen. Van zondag 1 maart tot en met zondag 12 april komen we elke zondag om 10.00 uur samen in het Koetshuis in Dwingeloo. We gaan onderweg naar Pasen allerlei dingen beleven. En we horen over Pasen, over Jezus en zijn vrienden. Natuurlijk luisteren we naar het Paasverhaal en gaan we zingen en knutselen.

Na afloop van de kerkdienst op 15 maart krijgen alle kinderen een rondleiding in de Sint Nicolaaskerk. Want wat kun je eigenlijk allemaal zien in het kerkgebouw? Op 12 april is er voor alle kinderen een lekker Paasontbijt. Alle kinderen van de basisschool uit Dwingeloo en Diever en omgeving zijn van harte welkom! De zondagsschool is op zondag 1, 8, 15, 22 en 29 maart en 5 en 12 april. We starten elke keer om 10.00 uur op de zolder van het Koetshuis, Brink 28 (tegenover de Sint Nicolaaskerk).

We hopen weer veel kinderen te mogen verwelkomen! Aanmelden is niet nodig.

Dorien Benning-de Wal en Karlien Luitjes