Nicolaaskerk, Brink 29 Dwingeloo

Predikant                                ds. Daan Bargerbos

Predikant voor het                                                                                                                                                                                                                   pastoraat,                              mevr  ds. Tia Braam 0521 344375  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter                                G.J. van Muijen, Westeinde 55,  7991RT Dwingeloo

Scriba                                     Mw. T. Nieuwenhuis Dwingelderdijk 3  7991RH  Dwingeloo.

Beheer Kerk,  Koetshuis         A.Brandts, Brink 5 7991CG  Dwingeloo

Financiële administratie:         M. Veenstra, Hoofdstraat 16, 7981 AA Diever