Nicolaaskerk Dwingeloo

Kerkbalans 2022

                                                                  

 Kerkbalans 2022 ‘Geef voor je kerk’

 We zijn volop bezig met de actie Kerkbalans. Dit jaar onder het thema: ‘Een dorpskerk zijn we samen’.  Als gemeente willen we graag een plek zijn waar we God en elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar je inspiratie en hoop vindt, waar verbondenheid is en waar iedereen meetelt!

Een dorpskerk waar iedereen mag komen, waar u welkom bent. Dat is wat we voor het dorp en voor u willen zijn. Samen met onze predikant, ds. Daan Bargerbos, willen we op zoek naar nieuwe kansen en activiteiten om voluit kerk in het dorp te zijn. Dat willen we niet alleen doen, maar samen met u.

We zijn dankbaar voor uw betrokkenheid, inzet en financiële bijdrage in de afgelopen jaren. Aan het begin van het nieuwe jaar doen we opnieuw een beroep op u. Uw bijdrage is onmisbaar. Want alleen zo kan onze gemeente daadwerkelijk een plek van geloof, hoop en liefde zijn voor alle Dwingelers. Wilt u ons helpen om een kerk voor het dorp te zijn en te blijven?

Rondom 15 januari zult u een brief van ons ontvangen. Het zou erg fijn zijn wanneer we uw reactie dan voor 29 januari mogen ontvangen. Wilt u de retourenvelop zo mogelijk in de brievenbus doen van uw contactpersoon? U vindt het adres op de retourenvelop. Hebt u vragen, neemt u dan contact op met George de Roo, penningmeester van het CvK (Keizerspad 1, tel. 0521-591212).